Lilly

Lilly

DK Ginkgo Lilly Liara

EMS FS 09 (smoke tortie med hvidt – orange øjne)


Født 29-06-2019


Opdrætter:

http://www.dk-ginkgo.dk/index.html


Link til stamtavle:

https://www.pawpeds.com/db/?a=p&id=1501291&g=4&p=nfo&o=ajgrep

Lilly


Vores anden NFO killing Lilly. Købt af Gritt Wessel fra DK Ginkgo. Tak til Gritt for at lade os købe den sjove, smukke og ganske særlige Lilly.


Vi havde kigget efter en lege-kammerat til Harmony, fordi vi ikke ønskede at hun skulle være ene-kat i huset. Jeg har altid været fascineret af de 3-farvede katte (tortie), og var flere gange forbi billederne af Lilly på Gritts hjemmeside.


Lilly´s aftegning på næsen er ret speciel og enten holder man af hendes udseende eller syntes det ser lidt mærkeligt ud – jeg holdt af hende og måtte bare op og besøge hende.


Da vi trådte ind mødte vi den mest kælne og charmerende killing, hun spandt, og spinder stadig, stort set bare man kigger på hende, og hun var ikke spor generet af, at der pludselig kom fremmede ind i hendes hjem. Beslutningen blev meget hurtigt taget og heldigvis fik vi lov til at købe hende. 


Lilly er stadig en rigtig kælepotte. Hun elsker opmærksomhed og kan bæres og nusses af alle. Hun ligger gerne på din hovedpude og sover, og hun er den første til at komme springende om morgenen når vækkeuret ringer. Yndlings-legetøjet er når hun kan se en mulighed for at stjæle en hår-elastik, som så bliver båret rundt og gemt i huset.


En sidegevinst er at Lilly elsker at komme på udstilling, og i marts 2020 opnåede hun det fantastiske resultat at blive BOB1 på sin anden udstilling.


Lilly fødte sit første kuld killinger d. 7. juni 2021 - se mere på siden killinger.

HCM scannet – scannet normal sep. 2009

GSD IV – N/N

PK def - N/N


Udstillinger:

01-12-2019 -ungdyr – EX4

07-03-2020 – ungdyr – EX1 – BIV – BIS – BOB1

"Om en sort kat bringer ulykke eller ikke, afhænger af om man er et menneske eller en mus"

Tysk ordsprog